bare71 objavljeno: 22. svibanj 2008. Dijeli objavljeno: 22. svibanj 2008. Dobar dan svima... Prijavljena sam kod tete kao kucna pomocnica na brutto placu 3000 kn, trudna sam mjesec dana, a sad pitanje .... Ako sljedecih 6 mjeseci placu povecam na cc 6000 kn neto, kolika bi mi u tom slucaju bila rodiljna naknada prvih, a kolilo drugih 6 mjeseci? Puno hvala ...... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
krasnooka odgovoreno: 22. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 22. svibanj 2008. Rodiljna se naknada za prvih šest mjeseci određuje od osnovice koju čini prosječna svota plaće koja je osiguranici isplaćena u posljednjih šest mjeseci prije mjeseca u kojem je nastupio slučaj na osnovi kojeg se stječe pravo na naknadu. Tj. da, plaća za 05.mj. koja će vam biti isplaćena u 6.mj. zaključno sa plaćom za 10.mj./2008.koja će biti isplaćena u 11. mjesecu, čine vam u ovom slučaju osonovicu, što znači ako vam je poslodavac poveća na 6000 kn toliko će vam iznositi i naknada. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bare71 odgovoreno: 22. svibanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 22. svibanj 2008. hvala..... puno ste mi pomogli....ali znate li slucajno koji bi iznos rodiljne naknade bio za drugih sest mjeseci? hvala jos jednom... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.