ana_vz objavljeno: 23. svibanj 2008. Dijeli objavljeno: 23. svibanj 2008. Ukoliko postoji koja osoba dobre volje molila bih da se zamijeni sa mnom za termin slušanja pravosudnog ispita. Imam rezerviran termin 28.05. no kako mi mnogo više odgovara 29.05. bila bih stvarno zahvalna za zamjenu. Za uzvrat moguća razmjena pitanja. Kontakt na e-mail: ana.sekovanic@hi.t-com.hr ili ana.sekovanic@vz.t-com.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
madjo odgovoreno: 28. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 28. svibanj 2008. Imam rezerviran termin za slušanje 30.05. Da li se netko želi mijenjati za 02.06.? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
asap odgovoreno: 2. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 2. lipanj 2008. Ja imam prijavu za slušanje za 23.6. Mijenjao bih se za 17.6. Javite se! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Floki odgovoreno: 2. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 2. lipanj 2008. ana_vz je napisao: Za uzvrat moguća razmjena pitanja. Kontakt na e-mail: ana.sekovanic@hi.t-com.hr ili ana.sekovanic@vz.t-com.hr a jel bi ti ta pitanja mogla objaviti na Legalisu? Ono, čisto zato jer si dobra dušica, i odlučila si da ovaj put nećeš tražiti protučinidbu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.