Jump to content

Molim pomoć!


VKK

Preporučene objave

Dobio sam preporučenom poštom od suda uplatnicu za plaćanje novčane kazne i troškova krivičnog postupka bez ikakvog drugog pojašnjnja.Kada sam nazvao sud ,prema broju koji je naveden na uplatnici, objasnili su mi da je to kazna po pravomočnom rješenju za nekakvu privatnu tužbu.

Kada sam tražio objašnjenje o kakvoj je tužbi riječ rečeno mi je da se nisam odazvao pozivu na sud pa mi je dodijeljen branitelj i sudilo se bez mog prisustva.

Uspio sam doći do broja branitelja koji nema pojma o čemu se radi nego je na kraju priznao da je samo potpisao dostavljene mu papire.

Molim vas da mi odgovorite da li je moguće donijeti pravomoćnu presudu bez mog prisustva, jer mi nije jasno kako me nisu mogli naći da mi dostave poziv za sud , a uredno su mi poslali uplatnicu.

Otišao bi na sud da vidim o čemu se radi , ali se bojim da mi ne uvale nešto na potpis, jer ako se rade ovakve stvari onda mogu svašta očekivati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija