leut objavljeno: 6. lipanj 2008. Dijeli objavljeno: 6. lipanj 2008. Ucim od 2. mjeseca, ali evo me na smo nekoliko dana od ispita i sve cini mi se da neznam dovoljno. jeli to normalno?? i usitinu kad ponavljam cini mi se da neke stvari jednostavno necu moci izvicu iz glave kad bude trebalo. pogotovo ovi pusti rokovi...30,15,8,3...mjesec dana, 60 danana, 1 god 3 god.. 5 god... objektivni-subjektivni...zakonski, sudski... bojim se da cu blokirati na jednoj stvari i da ce to utjecati na cijeli niz ljedeci pitanja...jer si necu moci oprostiti sto nisam uspjela izvuci iz glave to prvo pitanje... ah..trebalo bi biti opusten...ali kako se opustiti? a dobro. utjeha mi je kad znam da ima jos nekoliko vas koji se osijecaju kao ja, haha sretno nam bilo.. svima Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mafalda odgovoreno: 6. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 6. lipanj 2008. Shvatiš da nisi sam kada čuješ da tvoje kolege misle i osjećaju isto. Rokovi nisu presudni za tvoj pad ili prolaz. Ako lupiš mjesec dana, a rok je 30 nitko ti to ne uzima za zlo. Nitko ne zna sve. Znam da to nije neka utjeha, ali je najvažnije da budeš na dan ispita siguran u sebe i u to da si napravio najbolje što si mogao. Sretno, sada je najvažnije učiti koliko fizički možeš. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zderonja odgovoreno: 23. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 23. srpanj 2008. uh, tek cu imat prilike vidjet kolko je psiholoska potpora bitna!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.