lolla0202 objavljeno: 13. lipanj 2008. Dijeli objavljeno: 13. lipanj 2008. Poštovani supatnici, Pa kaj nitko nema usmeni 03.07.2008., zar zaista nitko ne želi sudjelovati u ugodnom ispitivanju gospodina Vičića, u tom prekrasnom iskustvu?Pa nije valjda da smo on i ja sami? Nije moguće, ostali su odustali? Meni samo pred očima ide pjesma: "Letio sam nekad, letio i ja..." Ojoj, letit cu iz dvorane kad me se dočepa Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
aninim odgovoreno: 17. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 17. lipanj 2008. Evo i ja se pridružujem patnji 03.07., ali zar je problem samo Vičić, ima ih još četvero..... A što se tiče letenja, nadam se da ćemo ostati na zemlji..... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lolla0202 odgovoreno: 17. lipanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 17. lipanj 2008. Slušala sam ostale, osim Svedrovića, i čine mi se o.k. Ustvari, kad malo bolje razmislim svi su ispitivači izvrsni, samo moje znanje je skromno i u tome je glavni problem Znaš možda, jel taj Svedrović opasan? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
aninim odgovoreno: 18. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 18. lipanj 2008. komentar na svedrovića je-frajer je ok. Međutim, svi su oni ok, ako imaš znanje...u što sam ja počela sumnjati...vrlo skromno.... Po onim pitanjima koje imam čak ni Vičić ne ispituje ništa što nije u zpp-u jel imaš možda presude iz građanskog? imam mali problem s njima, ne mogu ih nabaviti. A čula sam da su se počele vrtiti neke nove presude i iz građ. i iz kaz., znaš li nešto o tome i imaš li ih možda? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lolla0202 odgovoreno: 18. lipanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 18. lipanj 2008. Sve cu ti donijet na pismeni, imam puno toga, prijateljica mi danas polaze pa ce proslijedit sve sta treba... Doci cu sigurno, ionak to malo godisnjeg sto sam jedva dobila, nema smisla da ne izadem, vidimo se Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
aninim odgovoreno: 18. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 18. lipanj 2008. hej lolla, malo sam dosadna, ali oprostit ćeš mi... kako ti ide? mislim na učenje..ja sam malo nervozna, malo mislim da je ok, a onda se uhvatim da ne mogu suvislo složiti jevnu rečenicu, što za ovaj ispit nije dobro. Od ovih naših ispitivača sam slušala samo Crnića i Markovića, i oni mi se zasista čine ok. Ma, biti će to sve dobro. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lolla0202 odgovoreno: 19. lipanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 19. lipanj 2008. Ima dana kad mi se cini da cu proc i da sve znam, a onda se opet ulovim da nemam pojma neke osnovne stvari, da ne mogu zamamtit osnovne rokove, i onda mi se cini da sam lagano retardirana:misli: Pa, kako? Prosla mi je prijateljica jucer...Jos ti i ja, pa mozemo piti Ovih dana ne mogu zaspat pa popijem svaku noć dalmatinsku rakiju, hm, ucenje pravosudnog je dobar put da se postane alkoholičar, ali bez rakije ne mogu spavat Uči, jos malo pa se vidimo, adio Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.