kremic objavljeno: 15. lipanj 2008. Dijeli objavljeno: 15. lipanj 2008. Da li mi tko moze reci, ako se nekome na odredjeno vremensko razdoblje daje poljoprivredno zemljiste da li se onda sklapa ugovor o najmu ili zakupu i koja je razlika izmedju ta dva ugovora? Zanima me i da li je zakonom odredjeno vrijeme na koje najmodavac/zakupodavac moze osobi dati zemljiste ili se o tome ugovaratelji dogovaraju? Hvala!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sportbilly odgovoreno: 17. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 17. lipanj 2008. kremic je napisao: Da li mi tko moze reci, ako se nekome na odredjeno vremensko razdoblje daje poljoprivredno zemljiste da li se onda sklapa ugovor o najmu ili zakupu i koja je razlika izmedju ta dva ugovora? Zanima me i da li je zakonom odredjeno vrijeme na koje najmodavac/zakupodavac moze osobi dati zemljiste ili se o tome ugovaratelji dogovaraju? Hvala!!! Ugovor o zakupu poljoprivrednog zemljišta. O trajanju zakupa stranke se dogovaraju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Juznjak odgovoreno: 20. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 20. srpanj 2008. Ukoliko zemljiste koje je u Zakupu tijekom trajanja Ugovora a zbog ulaganja u istog bitno promijeni svoju vrijednost da li Zakupodavac po prestanku Ugovora treba platiti Poreznoj Upravi naknadu za povecanu vrijednost. Ustvari da li mu se to moze smatrati kao placanje u naturi te na to naplatiti porez i prirez? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Juznjak odgovoreno: 14. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 14. kolovoz 2008. Ovo mi pitanje ne izgleda kompliciranim a opet nikog nema sa odgovorom. Molim pomognite savjetom! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.