Bojanc objavljeno: 17. lipanj 2008. Dijeli objavljeno: 17. lipanj 2008. Prije svega,pozdrav!! Bogu hvala što sam naišao na ovaj portal jer nigdje nemogu dobiti potrebnu informaciju? Dakle,oduzeta mi je vozačka zbog alkohola (1 promil),na 3 mjeseca,kazna 1200kn,bez kaznenih bodova. Nisam nikad kažnjavan pa sam i dobro prošao-mala kazna,bez bodova i to sam mislio pošteno odguliti al neće moći-a zašto?? Pa platio ja kaznu,presuda je bila još u 2mj 2008. a meni još ne dolazi poziv da odnesem vozačku?? I šta sad-do kada ću ja to čekati? Mislio sam da će to odmah,al sad me fino zahvaća i novi zakon pa i nije više pametno voziti bez vozačke-15000kn kazna??? Jel postoji kakav vremenski rok za dostavu poziva i sl? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lav odgovoreno: 17. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 17. lipanj 2008. Bojanc je napisao: Prije svega,pozdrav!! Bogu hvala što sam naišao na ovaj portal jer nigdje nemogu dobiti potrebnu informaciju? Dakle,oduzeta mi je vozačka zbog alkohola (1 promil),na 3 mjeseca,kazna 1200kn,bez kaznenih bodova. Nisam nikad kažnjavan pa sam i dobro prošao-mala kazna,bez bodova i to sam mislio pošteno odguliti al neće moći-a zašto?? Pa platio ja kaznu,presuda je bila još u 2mj 2008. a meni još ne dolazi poziv da odnesem vozačku?? I šta sad-do kada ću ja to čekati? Mislio sam da će to odmah,al sad me fino zahvaća i novi zakon pa i nije više pametno voziti bez vozačke-15000kn kazna??? Jel postoji kakav vremenski rok za dostavu poziva i sl? Vi slobodno možete upravljati vozilom dok Vas ne pozovu na žig vozačke dozvole.E sada, što se tiče toga da bi Vi požurili njih s time da Vam što prije oduzmu vozačku pa da rok od 3 mjeseca "prebrodite" što prije možete probati na MUP-u pitati ako imate takvu opciju i ako je možete predati.Naravno sve opet ovisi o njima,ali mislim da će te ipak morati čekati.Uglavnom probajte. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zvrka odgovoreno: 26. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 26. lipanj 2008. Bojanc je napisao: Prije svega,pozdrav!! Bogu hvala što sam naišao na ovaj portal jer nigdje nemogu dobiti potrebnu informaciju? Dakle,oduzeta mi je vozačka zbog alkohola (1 promil),na 3 mjeseca,kazna 1200kn,bez kaznenih bodova. Nisam nikad kažnjavan pa sam i dobro prošao-mala kazna,bez bodova i to sam mislio pošteno odguliti al neće moći-a zašto?? Pa platio ja kaznu,presuda je bila još u 2mj 2008. a meni još ne dolazi poziv da odnesem vozačku?? I šta sad-do kada ću ja to čekati? Mislio sam da će to odmah,al sad me fino zahvaća i novi zakon pa i nije više pametno voziti bez vozačke-15000kn kazna??? Jel postoji kakav vremenski rok za dostavu poziva i sl? ako vam se žuri za upisivanjem zabrane, a kažete da je rješenje napisano u veljači 2008.g, ja pretpostavljam da je isto i pravomoćno i izvšrno davno postalo, pa stoga neka vam ne bude teško da odete sa svojim rješenjem u nadležnu pp, zajedno sa dragom vozačkom, i tražiti da vam se zabrana upiše... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.