gianna objavljeno: 21. lipanj 2008. Dijeli objavljeno: 21. lipanj 2008. Ovako radi se o tome da bih sredila zube, sto bi me kostalo nekih 14000 kn, e sad ja nisam u radnom odnosu i nisam osigurana preko supruga koji radi, na koji nacin ja mogu ostvariti povrat poreza, molim vas za odgovor jer bi mi taj povrat itekako dobrodosao, puno hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gianna odgovoreno: 21. lipanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 21. lipanj 2008. nema nikakvog komentara..da srocim krace..da li ja kao nezaposlena osoba, koja ne prima nikakva sredstva s burze, ima pravo na povrat poreza? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ani2 odgovoreno: 21. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 21. lipanj 2008. Ne možete ostvariti povrat jer porez ne plaćate pa samim tim nema vam se što vratit Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gianna odgovoreno: 21. lipanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 21. lipanj 2008. hvala vam lijepa:) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tamara* odgovoreno: 21. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 21. lipanj 2008. Pa zamolite stomatologa da Vam napiše račun na suprugovo ime Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.