Jump to content

naknada za ozljede


SANJA2

Preporučene objave

imala sam prometnu nesreću priikom koje sam bila lakše ozlijeđena- istegnuće vratnog kralješka i dobila sam izvansudsku nagodbu od osiguranja za ozljede u iznosu od 4.000,00 kn.

Zanima me da li mogu poslati prigovor na taj iznos s obzirom da još uvijek nakon mjesec dana od sudara idem na terapije koje me koštaju duplo više od toga. Naime, otišla sam kod privatnika jer je naše zdravstvo naravno prenatrpano i trebala sam čekati do 10. mjeseca za slobodan termin što sam smatrala apsurdnim s obzirom da sam imala užasne bolove u vratu ( upala živaca ) i nisam mogla raditi, a nakon deset dana bolovanja se već šuškalo o otkazu.

Naravno, bolovi su još uvijek prisutni i ne mogu normalno raditi i uopće mi je katastrofa pomisliti da prihvatim taj iznos s obzirom da još uvijek plaćam te terapije, bila sam na bolovanju i naravno plaća mi je umanjena i uz sva moguća živciranja i obilaske doktora oni su meni ponudili 4.000,00 kn ?!?!

Kakva je procedura za davanje prigovora na takvu odluku? :-?

Puuunooo hvala!!!!!!!!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija