Jump to content

Pitanje'


prdek

Preporučene objave

Dali se kod zaposljavanja u drzavnoj sluzbi privatna tuzba gleda isto kao gonjenje po sl.duznosti?Nime,vodi se privatno spor protiv mene na ODO,a prilikom predaje papira za posao u drzavnoj sluzbi sam prosao sve provjere i vise puta sam vadio potvrde o nekaznjavanosti na kojima pise da nisam ni u postupku.Pa me zanima dali drzava(tocnije OSRH)mogu doznati za tu privatnu tuzbu,jer po zakonu o drz.sluzbenicima se nesmije biti ni u postupku,a nesluzbeno sam doznao da je sud duzan dostaviti dokumentacije drugim drzavnim ustanovama.Molim pomoc.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako smijem nadovezala bi se svojim sličnim pitanjem - što znači kad te na razgovoru pitaju da li imaš kakav prekršaj? Ono, ja sma tehničke struke, ali se moja struka traži za određene poslove i u Ministarstvu unutarnjih poslova. Priložila sam onu tzv.potvrdu o nekažnjavanju, tj. da se protiv mene ne vodi neki postupak, ali pita me još čovjek na razgovoru da li imam kakav prekršaj, ja kažem da nemam jer ništa ni nemam. Ako u budućnosti, kaj ja znam, imam prometnu koju sam ja uzrokovala, ili me poslodavac tuži jer sam predobro radila svoj posao, haha...mala šala, uglavnom, što to podrazumijeva - imam li prekršaj?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija