Goost objavljeno: 28. listopad 2008. objavljeno: 28. listopad 2008. Imam neke planove oko pokretanja event tj. koncertne i promotorske agencije. Ima li netko ovdje iskustva sa time? Kako je najbolje osnovati takvu agenciju, koliko pokretanje tog posla košta...? Mora li i ona imati onih 20000kn na računu kao kapital? Hvala unaprijed na pomoći... Citiraj
Goost odgovoreno: 3. studeni 2008. Autor odgovoreno: 3. studeni 2008. Nitko ne zna? hehe...valjda nam je zato onda takvo pravosuđe kakvo je kad na hr pravnom portalu nitko ne zna na obično pitanje odgovorit Citiraj
Zex odgovoreno: 3. studeni 2008. odgovoreno: 3. studeni 2008. Čestitam na bezobrazluku te želje za puno uspjeha s ovakvom poslovnom komunikacijom. Citiraj
bakreni odgovoreno: 3. studeni 2008. odgovoreno: 3. studeni 2008. Gospodine GOOST, da ste se samo malo potrudili prouciti vrlo bogatu bazu informacija koja se nalazi na ovom portalu, pronasli biste brojne odgovore koji su na isto pitanje vec ranije dati. Stoga nije korektno da se radi vase povrsnosti ovako obracate ljudima koji svoje znanje i iskustvo u pretezito dobroj namjeri stavljaju na raspolaganje svakom zainteresiranom namjerniku. Citiraj
Kazimir odgovoreno: 3. studeni 2008. odgovoreno: 3. studeni 2008. Lijepi pozdrav, Naša je dobra volja da odgovaramo na pitanja koja znamo i kako znamo i potpuno besplatno. Ovakvom komunikacijom nećete postići baš ništa, a kad smo već drski onda pretpostavljam da ćete naći i "$vremena$" za odvjetnika/cu koji će Vam vrlo rado odgovarati na pitanja i trpiti Vaše primitivne i gotovanske ispade. Citiraj
Goost odgovoreno: 3. studeni 2008. Autor odgovoreno: 3. studeni 2008. ooooo...ovdje se znači na provokaciju reagira? a ko mi kriv..uvijek svoju zafrkanicju probam prodat ljudima koji me ne poznaju, pa misle da sam ozbiljan.. eh..bit će bolje drugi put.. Citiraj
Afrika odgovoreno: 13. siječanj 2009. odgovoreno: 13. siječanj 2009. Na stranicama hitro mozes sve saznati, logicno su napisali upute, ali ih mozes nazvati na besplatan tel. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.