Jump to content

oduzimanje knjižice vozila


nova48

Preporučene objave

suprug je u bolnici,došla policija po prometnu dozvolu i po knjižicu vozila,klinac nije pitao zašto a mene nije bilo,kažu neka mama donese u postaju.auto je pred kućom,neregistriran i bez tablica od 6/08.zanima me iz kojih razloga to mogu tražiti,vozačke zbog bolesti nema od 1.1.08.možda je neka ovrha za prometni prekršaj jer nema nikakvih prihoda već 3 god.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

vlasnik vozila dužan je po isteku prometne dozvole istu produžiti ili u roku od 15 dana isto odjaviti u PU koja vodi vozilo u evidenciji.svako vozilo nalazi se u policijskoj bazi podataka pa uvijek postoji uvid koja vozila nisu odjavljena a nemaju tehnički pregled.može biti da je to razlog mada prvi put čujem da policija dolazi na kučnu adresu po dokumente. inače se prvo kažnjava za prekršaj pa postoji mogućnost da su tu prisutni i neki drugi elementi.može biti i da se radi ovrhe treba "upisati u knjižicu vozila" zabrana otuđenja.provjerite.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija