Goransali objavljeno: 6. studeni 2008. Dijeli objavljeno: 6. studeni 2008. Bok Evo imam situacij radi sam u zg prije par godina,vratio sam se u Slavonski Brod i nakon nekog vremena dobijem poziv za sud u zg jedan od radnika tuži se sa mojim bivšim poslodavcem i ako se ne odazovem kazna 10000 kn naravno da sam se odazvo i kao biti će mi riješeni troškovi puta dnevnica i sve ostalo što ide uz to,no međutim sutkinja kaže da će biti još jedno ročište da onda ponesem sve papire i da će mi riješiti sve troškove.Odazovem se drugi put na sud predam sve papire sutkinja kaže da će mi pismeno poslati riješenje i da ću dobiti svoje novce(to je bilo prije godinu i pol možda i dvije).Pa eto molim ako mi neko može pomoći možda da nekog kontaktiram u sudu ili bilo kakva pomoć. Unaprijed zahvaljujem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 27. studeni 2008. Dijeli odgovoreno: 27. studeni 2008. Zatražite troškove pozivajući se na broj spisa (ako ga nemate on Vam piše na pozivu, a ako nemate ni to, onda navedite tužitelja i tuženika). Navedite sve što ste i ovdje naveli Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Goransali odgovoreno: 9. prosinac 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 9. prosinac 2008. Hvala pokušat ću! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.