Jump to content

Maltretira nas i prijeti...molim pomoć


Malenaa

Preporučene objave

molim vas pomoć...ukratko...imamo problema sa stricem koji nam je ujedno i prvi susjed.Trpimo maltretiranja i prijetnje svakodnevno,a bilo je i fizičkog maltretiranja.Policija svaki put napravi zapisnik,ali mi i dalje moramo šutiti i trpiti.Dotični je prošle godine uhvaćen u zamku kao pedofil,ali nije osuđen jer je zakon takav da ako nema žrtve nema ni zločina.Ne znamo više kome bi se obratili pa Vas molim ako tko zna da nam pomogne što da napavimo?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Policiju ste zvali, ali to i nije baš od neke pomoći. Izgleda da bi, nažalost i nasramotu, trebalo čekati da strikan-pedofilkan napravi nešto više od prijetnji i maltretiranja. Mislim da ja to ne bi čekao. A šta bi napravio ? Ne znam točno, prepustio bi se ritmu srca, nakon šta vidim da ne pomaže razum. Hoću reći, obično se takve kreature mogu uvjeriti jezikom koji jedino razumiju i kojim sami govore. I to bez puno riječi. I još nešto, tvoj (vaš) strah je njegov saveznik, oduzmi mu ga. Malena poludi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija