Jump to content

Pričuva pri naknadi troskova popravka?


DemeNTeD

Preporučene objave

Baka mi živi u zgradi u kojoj je kupila stan prije 8 godina. Stan je u njenom vlasnistvu i nema dugovanja prema nikome. Uredno plaća pričuvu koja iznosi 67,00 kn u stanu od 35m2. Prije nekoliko dana zbog starih vodovodnih instalacija koje u zgradi nisu popravljane od izgradnje, u njenome je stanu pukla cijev. Majstor joj je raskopao kompletnu kupaonu u kojoj je vidljivo da su cijevi stare i trule u užasnom stanju. Kako bi se izvrsio popravak potrebno je promijeniti kompletne instalacije u njenom stanu, a popravak će kostati nekoliko tisuća kuna, sto ne znači da susjedu iznad nje neće procuriti sljedeći tjedan i ponistiti radove koji su obavljeni kako bi se sanirao zid koji vlazi i sl. Kakva su njena prava u pogledu naknade troskova popravka iz pričuve ili barem obvezivanja okolnih stanara da provjere svoje vodoinstalacije?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

E helooi, ovo će totalno tulavo zvučati ali ipak ću pitati. Naime, kao student preselila sam se u Zagrebi i sad kad sam skupila račune koji su stigli naišla sam na račun PRIČUVE ZA STAN, i pošsto se nisam nikad bavila takvim stvarima (računima) zanima što uključuje ona i što je zapravo to?'

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija