Jump to content

Gdje potražiti dokument?


Tara30

Preporučene objave

U izvodu iz matične knjige rođenih nemam oca. Živjela sam samo sa majkom. Majka je umrla kad sam imala 15 god.Tada sam prvi put i upoznala biološkog oca. Živjela sam neko vrijeme kod njega ali me nije priznao. 7 godina kasnije je i on umro. S njegove strane imam polubraću. Nikada nije plaćao alimentaciju.Moja majka i otac nisu bili vjenčani,znači ja sam vanbračno dijete. Sada imam 30 god. Nikada nije rađena DNK analiza.

Mene zanima gdje mogu pogledati ili saznati dali mi je što ostavio (darovao ili sam naslijedila).Gdje se oporuka traži. Dali se takve informacije dobiju poštom jer sam neko vrijeme živjela u inozemstvu, ili samo tražim vlasnički list ili koji uopće dokument i kod kojeg organa?

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 mjeseci kasnije...

Ako Vas pokojni otac nikad nije priznao, važno je da su Vas na ostavinskoj iza njega, njegova priznata djeca spomenula. Ako nisu, Vi ni niste nasljednik. Da bi išli u gruntovnicu, katastar i ostalo morate znati što je imao, a da bi vidjeli ostavinsko rješenje-morate dokazati da imate legalitet isto rješenje pogledati. Dakle, ja vam savjetujem da probate s polubraćom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija