Jump to content

viđenje djeteta i alimentacija


jazlica

Preporučene objave

dobar dan svima

prvi put se javljam sa svojim problemom i molim za pomoć

imam dijete od 5 godina.pokrenuta je brakorazvodna parnica koja traje od 6.mj.2006 u kojoj je određena alimentacija od 1000 kn.za oca.naravno da je ne plača redovito nego kako se njemu hoće. pokrenut je i ovršni postupak .otac inzistira na viđenju djeteta i kada je ono bolesno.moram naglasiti da je to viđenje uz nadzor koje je dodjelio cczs i traje već dvije godine. on je psihički bolesnik sa dijagnozom paranoidni poremečaj ličnost.bili smo i na vještačenju u vrapču .stalno nas maltretira gasi vodu,struju,plin i nitko mu nemože stati na kraj.dali postoji netko ili nešto da se to više završi i da se može normalno živjeti

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ah.. ima više pitanja..

 

Novčani iznos na ime uzdržavanja koji plaća vaš suprug je određen prema vašem dogovoru ili određeno presudom? Jer govorite da vam predmet traje od 2006.g. pa zaključujem da nemate još presudu..ako nemate presudu kako je išao ovršni postupak.. na temelju čega..? malo mi to pojasnite.

Dakle, da li ste presudom razvedeni?

 

Ako je bolestan a njegova bolest je takve prirode da bi mogao ugroziti dijete ili slično, predložite izvanparnični postupak radi lišenja poslovne sposobnosti vašeg supruga, a zatim lišenja roditeljske skrbi, te onda dok traju takve okolnosti, ne može viđati dijete.

 

Isključenje struje, plina,...? ne razumijem.. Da li živite u zajedničkom kućanstvu ?

 

Prijavite ga CZSS, sa kvalifikacijom da uznemirava dijete, a onda i policija.

 

Što se tiče postupaka,naravno, to vam sve mora raditi isključivo odvjetnik.

 

Zasada toliko, malo ste mi nejasni...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na interesu

Novčani iznos je određen sudski 1000 kn.mj. "na ruke" ali dobivam poštom. Sud traje od 16.6.2006 god. i do danas nije završen jer od 3. mj. nema ročišta te nisam ni razvedena.

Zbog njegove bolesti tražili smo nadzor CZSS-a tako da isti traje i danas tj.već dvije godine.

Prijavleno je sve CZSS-u koji je jedva poslao dopis na plinaru kako nebi iskopčali plin jer su već došli ga iskopčati ali su odustali pa je gosp. muž dobio ovrhu na 10 000 kn.jer je uzimao novce od podstanara a nije plaćao račune.Inače vodu nismo imale 10 dana jer mu se tako htjelo(mužu).Isto tako i struju ali sam to uspjela srediti privremenim mjerama.

Naime živim u njegovom stanu.Kuća u kojoj živim ima 5 stanova.Ja sam trenutno u njegovom djelu kuće pa po tome i u njegovom stanu.Naša bračna tečevina se sastoji od jednog lokala od 110 kvadrata u kojem sam ja u posjedu,dva stana od po 75 kvadrata i jedan od 120 u potkrovlju koji se proteže kroz naš i njegov dio kuće.Sve je izgrađeni na zemljištu njegovih roditelja(pokojni).

Dobila sam pravomočnu presudu da mu moram dati ključeve od stana iz kojeg sam ga izbacila promjenivši bravu.Postavljao je kamere i prislušne uređaje u spavaču sobu i kupaonu.

Inače u CZSS-u znaju sve ali nitko ne reagira jer mu se ne žele zamjeriti jer ga se boje

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija