Jump to content

Bračna stečevina


NevenkaNena

Preporučene objave

Veteran,

Ljuta sam kao paprika.

Danas sam imala kod kuće sastanak s predstavnicom Centra za socijalnu skrb PU Trešnjevka, ne podcjenjujem ali došlo mi je "dijete" na razgovor i tako sam ljuta da je to grozno.

Daj mi reci prijatelju, kada vještica traži iseljenje mene poštene osobe koja je zadnju lipu izdavala za dugove hoštaplera koliko sam mogla, da me majka pokojnog supruga lažima mene optužuje za nastale dugove koje ona treba sudski platiti, da sam ja kriva za sve, a uništili su mi najbolje godine života, banke će ju teretiti jer se prihvatila nasljeđa, a onom Željku dala sve moguće punomoći, da li me mogu samo tako fizički izbaciti iz stana. Veteran koja su moja prava, kao "obične" snahe u vezi bračne stečevine, ne zamjeri, ali gorim od ljutnje, ok. vratiti ću se u stan roditelja, hvala Bogu, ali ono što smo godinama stvarali i ulagali novce, kako da si to vratim, na koji način, znaš Veteran, nije mi stalo do zidova, hoću miram život, ali ono što sam ulagala kako da si povratim, novac za parnicu imam, reci mi kad odem u roditeljsku kuću kako onda postupiti, želim vještici oduzeti centralno grijenje, klimo uređaje, sve stvari u stanu što sam davala novce hoštaplerima. Oprosti jako sam ljuta pa ovo pišem kao pala s Marsa. Reci mi na koji način Vještica osim što je danas rekla da me želi maknuti iz stana, tko me uopće štiti u tom stanu kao udovicu i td. Znaš Veteran, bolje da dalje ne pišem jer sam jako ljuta. Daj mi sve reci u vezi bračne stečevine.

Hvala Ti od jako ljute Nene.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija