Jump to content

upo s đointom-dajte neke informacije


wuf

Preporučene objave

e ovak..

u automobilu smo nas 5 otišli zapaliti đoint i stgli su predstavnici zakona..jedna osoba u automobilu je maloljetna..zanima me kakva može biti kazna ako priznam da je moje i ako uzmemo u obzir da sam dao mjesto uživanja u marihuani maloljetnoj osobi..jedan kolega je srolo(punoljetan) i zapalio a nitko drugi nije stigao ni dim povuć..i da,u đointu može biti oko 1g marihuane..

imam 21 god, student,nikad kažnjavan..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako se na sudu dokaže da si svoju drogu davao drugome na korištenje, pogotovo maloljetnoj osobi ili više osoba, obavezno ti slijedi min. 3 godine zatvora. To je novi (više i nije tako novi) HDZ-ov zakon. Ubojice i silovatelje na ulice, a napušenu djecu u zatvore.

Dogovori se sa pajdašima za svjedočenje kod istražnog suca. Svi recite da je tvoje, da si ti srolao i da si samo ti konzumirao. Moguće da će ti i istražni sudac tako savjetovati, jer i njima ide nakurac da natrpavaju zatvore zbog jedog đointa.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija