Jump to content

Maltretiranje djece


dbebic7

Preporučene objave

Molim vas pomoć ili bilo kakav savjet.

Djecu mi već duže zaustavlja susjeda koja živi ispod nas. Mi smo s njom posvađani pa se iživljava na njima. Zaustavlja ih po stubištu i govori im da su im tata i mama ludi, da će ona nama "smanjit silu", neka prestanu divljt po stanu, kad moja djevojčica prolazi po stubištu ona se uhvati za rukohvat i zid tako da nitko ne može proć a kad joj ona pomakne ruku kaže joj da je divlja, majmunica....

Moram napomeniti da smo jako mirna obitelj u kojoj nikad nema dernjave, djecu nikad nismo udrili niti se na njih izderavali. Djeca po kući ne trču ne skaču i stvarno svi imaju samo riječi hvale za njih. Susjedi s kojima je ona u dobro imaju djecu koja uvjek vrište, prljaju stubište, lupaju tako da ih svi čuju, a nikad joj to nije smetalo.

Razlog svađe je to što ona (živi sama) po cijeli dan ide po stanovima i zgradi. Ja sam joj nakon godine dana sto sam kulturno pokušavala objasnit da mi ne dolazi u kuću bezveze i bez kucanja, rekla da joj više nikad nije palo na pamet da mi pozvoni na vrata i dotakne kvaku.

Zvala sam policiju, a oni misle da je to sve glupost (ša se sve događa), ali meni nije glupo da se moja djeca boje ili da im ona svašta govori. Rekla sam joj da meni može reći šta želi ali da mi se ne dira u djecu.

Kome da se obrati, i kako da im se više ne obraća?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Policiji podnesite pismenu prijavu. U dva primjerka, da Vam potvrde primitak.

Napišite da ste već zvali i da Vas nisu ozbiljno shvatili. Opišite situacije u kojima je maltretirala djecu.Naglasite da ste zabrinuti zbog cijele situacije, i ako oni ne odreagiraju, da ćete se požaliti nadređenima. To bi trebalo biti dovoljno da susjedu pozovu na razgovor.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija