Jump to content

Prijetnja prijavom policiji


Klupe

Preporučene objave

Preko oglasnika sam kupio odredjene dijelove te ih covjeku platio dio gotovinom odmah kod preuzimanja i dio tjedan dana nakon uplatom na njegov račun.

 

Nakon određenog vremena počeo je nazivati i govoriti kako mu nije sve uplaćeno u cijelosti i kako će cijeli slučaj prijaviti policiji. Između nas ne postoji nikakav ugovor, nikakve sms poruke koje bi ukazivale na neki nesređeni financijski odnos i slično.

 

Zanima me da li u takvom slučaju policija uopće postupa ili ne. Ja te stvari imam kod kuće, dakle, ako prijavi to kao krađu ja ih uistinu imam no..ne znam da li prijavljivanje da netko nesto ima kod sebe postavlja dovoljnu osnovu da se moze insinuirati o mozebitnoj kradji ili slicno.

 

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nema prevare, radi se o najobicnijoj transakciji koja je izvrsena kako sam rekao. Ne mogu vjerovat cemu se sve ljudi danas dosjete kako bi se okoristili. Sve sto taj gospodin iznosi su naklapanja koja nemaju nikakvu podlogu niti u stvarnosti niti u bilo kakvim papirima ili medjusobnoj korespondenciji iz koje bi se dalo nesto tako zakljuciti..

Ne znam da li mu je za pokretanje postupka, bilo kaznenog, bilo za naknadu neke stete, dovoljno ovo sto sam rekao, njegova rijec, posto nema bilo kakvih dokaza u vidu pismenog traga.. Inace, tog covjeka ne poznajem od ranije, nikada nisam nista trgovao s njime, samo sam nasao oglas u oglasniku na koji sam se javio, dogovorio cijenu, isporuku robe (posto nije iz ZG, radi pojednostavljenja, dozvolio mi je da preuzmem, na njegovu inicijativu, sve komponente bez obzira sto nisam imao sav novac u tom trenutku, ali sam ga sukladno usmenom dogovoru uplatio na njegov racun).

I nakon nekog vremena covjek se javio i poceo potrazivati ostatak koji ne postoji. Ja sam prvo mislio da mu nije sjela uplata no potvrdio mi je da je to sjelo ali da postoji jos dalje dugovanje. Odbio sam razgovarati dalje na tu temu, a on se onda zaprijetio da ce cijeli slucaj prijaviti kao prijevaru/kradju policiji.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija