Jump to content

samohrana majka


ketty++

Preporučene objave

ketty++ je napisao:

zanima kakva imam prava,samohrana sam majka trogodišnjega sina ,imam primanja 2197,00kn.primam doplatak od 199,00kn. i alimentaciju od 15% plače bivšeg supruga.sve mi se to čini malo, osječam se zakinuto ,s obzirom na druge.pa ako mi neko može pomoći,puno hvala...

 

...

niste spomenuli kolika je placa oca vaseg djeteta. Jer nije isto ako ima placu od 3000 kn pa placa 15% i ako ima 30 000kn pa placa 15%. Svakako, postoje određeni minimumi

 

e i jos nesto, po zakonu niste samohrana majka jer otac djeteta je ziv, zdrav i također ima skrbnistvo nad djetetom i ako ne zivi s njim.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nisi usamljeni slučaj sretna si kaj ti je alimentacija određena u postotku pa ti i tako raste kad poraste i njegova plaća.

Ja sam samohrana majka već punih petnaest godina danas mi je sin odrastao završio srednju, upisao fakultet po riječima drugih a i po mom mišljenju stasao u pravu i dobru osobu a njegov danas pokojni otac izbjegavao je plaćanje tako da radio na crno i bavio se poljoprivredom (koja navodno ne donosi nikakav prihod iako je on dobro živio i stjecao materijalna dobra) alimentacija koju je plaćao nije bila ni dostatna za kupnju 1 kile banana a isto tako nikad mu nije kupio ni žvaku.

Danas njegovi roditelji zakidaju mog sina i u pogledu nasljedstva zato ti ne očajavaj već se informiraj kako da danas sutra osiguraš nasljedstvo koje pripada tvom sinu da ne doziviš to što moj sin danas proživljava.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija