Jump to content

Sustav izbora ispitivača


Ivan8

Preporučene objave

Pozdrav svima!

 

Od kolega koji su do sada polagali čuo sam da je praktički normalna stvar da se jedan ili više ispitivača promjeni čak i na sam dan ispita.

 

Da li je (i gdje) moguće saznati imena svih ispitivača koji trenutno ispituju?

 

Naime, probao bih usporediti pitanja svih ispitivača iz jedne grupe predmeta (npr. GP-Trgovačko)da bar vidim koja su im pitanja svima zajednička kako bih znao što mi je učiti pod obvezno.

 

Tek sam počeo učiti, a prijavio sam za ispitni rok u trećem.

 

Vremena baš i nemam, pa da bar od starta znam na što staviti naglasak.

 

Ljudi dobre volje i poznavatelji pravosudne muke- pomagajte (mislim da je zadnja riječ, u njenim raznim varijacijama, najčešće korištena riječ na Legalisu)!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ovako ljudi, bacila sam pogled na skripte - potrebno ih je revidirati, recimo obiteljsko jos uvijek u skriptama govori o posvojenju s roditeljskim i skrbnickim ucinkom, a tog vise nema.

 

gp ucite iz knjige vedris klaric, ili po zakonima, danas sam na jelcickinim predavanjima imala skriptu da provjerim jel dobra i - ma kakvi, ona je rekla puuuuno vise toga sto se stvarnog prava tice!

 

jedino sto vam je donekle ok je izvanparnicno, ovrha, a ustrojstvo pravosudja je doslovce po predavanjima i pitanjima, te gpp (ona skripta koja izgleda poput knjige, u folderu gpp). kpp mi se cini da isto nema sve izmjene nakon 98, pa trebate provjeriti po zakonu. no, kako i svima, tako i vama saljem sve pa vi proberite sto vam odgovara.kp je ok, za garacicku dovoljno,no bacite obavezno pogled i na kz.

 

radno je jaaaako zastarjelo, naime, ima odredbe prije 2003 :smijeh: , jos dok su bili primjerice nabrojani slucajevi u kojima se sklapa ugovor na odredjeno vrijeme (sada su ona tri razloga sukladno eu direktivi). pogledala sam, iako ne polazem, ali se bavim radnim pravom.

 

za upravu i ustav pojma nemam, nisam to gledala jer ne polazem :-D

 

trgovacko nisam gledala, pa ne znam jel ok.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija