bare objavljeno: 26. siječanj 2009. Dijeli objavljeno: 26. siječanj 2009. pozdrav.za koji tjedan bi trebao izaci na komisiju temeljem pogorsanja bolesti.,tocno dvije godine od proslog vjestacenja,30-70,prof.sada me pomalo strah dali ima recesija veze sa mirovinama, a ima,drzava nam daje,kako ce se to odraziti na pokusaje da si podignemo omjere,pitanje.:dali ce vjestaci raditi po starom,ili imaju naputak da sve ostane ;zamrznuto;znaci nista od povecanja,iako jr stanje pogorsano po nalazima.otvaram raspravu na tu temu.pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
buda2 odgovoreno: 26. siječanj 2009. Dijeli odgovoreno: 26. siječanj 2009. ako imaš u nalazima pogoršanje predaj zahtjev za vještačenje zbog pogoršanja.sve zavisi od obrade liječnika o.p. i tvojih nalaza.vještak je mjerodavan za ocjenu.što se tiče recesije može nam se desiti da nam ne isplačuju mirovinu na vrijeme ili da nam inflacija popapa vrijednost. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Plemeniti odgovoreno: 26. siječanj 2009. Dijeli odgovoreno: 26. siječanj 2009. bare je napisao: pozdrav.za koji tjedan bi trebao izaci na komisiju temeljem pogorsanja bolesti.,tocno dvije godine od proslog vjestacenja,30-70,prof.sada me pomalo strah dali ima recesija veze sa mirovinama, a ima,drzava nam daje,kako ce se to odraziti na pokusaje da si podignemo omjere,pitanje.:dali ce vjestaci raditi po starom,ili imaju naputak da sve ostane ;zamrznuto;znaci nista od povecanja,iako jr stanje pogorsano po nalazima.otvaram raspravu na tu temu.pozdrav Vi ste bolesni i temeljem toga ste u mirovini,te nevidim razloga ukoliko je vaše zdrastveno stanje unazad dvije godine utoliko bitno narušeno da bi to utjecalo na određivanje novih omjera, da i ne ostvarite isto temeljem pogoršanja bolesti. Sljedom toga ne trebate se zamarati recesijom a vještaci barem po mojem saznanju rade kako su i radili (neki bolje,neki lošije) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.