Jump to content

molim pomoc


megi21

Preporučene objave

molim pomoc

 

ovako, treba mi mala pomoc u razjasnjenju neke stvari.moj prijatelj je osudjen na 5,5godina u 11.mjesecu.ne znam tocno o cemu je bila stvar, ali vezano za opojne droge, nekom je prodao nesto.u obrazlozenju presude je bilo i ucestalo cinjenje kaznenih djela, jer i prije je imao problema sa zakonom.on je otisao (pobjegao) u drzavu cije ima drzavljanstvo na dan presude.odvjetnik je podnio zalbu. zanima me u kojem roku se sud ocituje na zalbu?da li se uopce moze ocitovati pozitivno za njega ako je on pobjegao?nadam se da ste shvatili sta me zanima.unaprijed zahvaljujem i nadam se pomoci!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 mjeseci kasnije...

Opet se javljam jer trebam pomoc. Naravno, vezano za ovaj slucaj. Zanima me da li netko,konkretno djevojka moze poslati u sud, ne znam kako da to nazovem, molbu ili tako nesto u svrhu da pomogne da se presuda preinaci. Dali to uopce ima svrhe i smisla pokusavati??? Sorry, mozda je glupo pitanje, ali hvata se za svaku slamku.. P.S. Zalba jos nije dosla na red.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija