Jump to content

Privatna tužba zbog indirektnog maltretiranja


GIGLI

Preporučene objave

Poštovani,

 

želim dići privatnu tužbu protiv bivše žene svog supruga i tražim od Vas savjet da li je to uopće moguće. Dakle, ne postoji niti jedna poruka niti jedan poziv. Postoji vrijeđanje na ulici, postoji vrijeđenje preko djece i sl. Ništa što bi se moglo dokazati, indirektno maltretiranje mog supruga za mene. Nadalje, želim napomenuti da bolujem od epilepsije i zdrastveno stanje mi se u zadnjih 2 godine pogoršalo jer se zaista ovo više ne da izdržati. Molim vas da mi kažete da li je uopće mogu tužiti. Ne muž i ja, samo ja, i na koji način?

Znam da su za sve potrebni dokazi pa vas i tu pitam što mi je za činiti.

Ne znam ni kojem odvjetniku da odem. Koji je zaista dobar po pitanju takvih stvari.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovana !

 

Prvo što bih Vam savjetovao da se jednim diplomatskim pismom obratite obojici bivšem suprugu i novoj supruzi i zamolite ih , da se suzdrže ili da se gospođa suzdrži od neprimjerenih primjedbi i neprimjerenih izraza za civilizirane osobe .

Kažite da ste konačno našli svoj mir i da uživate u svojoj djeci, da im želite svako dobro , da sve neprimjerene poruke smatrate kao izraz nečeg što ih čini nezadovoljnijima ., i da Vas puno ne zamaraju .

 

 

Što se tiče utuženja bez dokaza bio bi za Vas gubitak, vremena novaca i značio bi gubitak spora , no ukoliko su djeca velika i mogu svjedočiti bez stresa za njih , jer djeca vole oba roditelja i neznam koliko bi to djelovalo na odnos djece i drugog roditelja ., koliko bi taj postupak donio neku zadiviljštinu .

 

Ponekad je vrijeme najbolji sudac ne prenagljujte se i ne

ljitite se na nikoga pokušajte se savjetovati sa stručnom osobom za brak i bračne odnose i odnose po rastavi radi djece i Vašeg zdravlja što je jedino važno u ovom trenutku.

 

 

Pozdrav !

Ude

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija