Jump to content

Ovrha na stan u kojem živimo


Dengo

Preporučene objave

Živim u stanu od majke sa ženom i 2 djece. Majka je napravila dugova i dugova. Majka ne živi s nama. Jedan od njih je kredit koji je dignula kod Zag. banke 1992.godine.Zastara? Plus još jedno 5 nevezanih dugovanja osobama i firmama. Dobila je ovrhu na stan. Za ovrhu nisam znao. Sad sam saznao da je dobila rješenje gdje se određuje 1.dražba nekretnine...

 

Koja su moja prava mene kao treće osobe? Ponavljam da ja naravno nisam dobio nikakvo rješenje međutim ja i moja obitelj smo korisnici (stanari) te nekretnine. Da li ću sa ženom i sa 2 maloljetne djece odmah na cestu ili da vežem na sebe 2 plinske boce i čekam dražbu?

 

Još nešto makar ne znam da li ima veze... Bio sam suvlasnik tog stana. Stan je stečen u njezinom braku sa mojim ocem koji je umro još dok sam bio klinac. Pošto nije mogla dignuti kredit bez mog potpisa, nagovorila me (imao sam 18-19 godina) da prepišem moj dio stana na nju..Zmija. Ali da li tu ima neke osnove za nužni dio, bilo što?

 

Ovrha je došla (njoj) prije 2 dana. Da li mogu napraviti prigovor u roku 8 dana i kako pošto ja tu nisam nigdje naveden? A opet znam da ovrhu ništa ne odgađa pa šta da radim?

 

Molim, molim pomoć!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija