Jump to content

parking mjesta


lovrijenac

Preporučene objave

U našem gradu je napravljena nova garaža i sada je naravno prazna,a uložena lova propada,pa su odlučili da je otplačivaju građani.Sada su ukinuli parkiranje oko grada i na obližnja dva parkinga(može se do dva sata),osim stanara u blizini.Znači garaža se plača prva dva sata 6kn,ostali 3kn,ima mali bus koji kruži svako 15 min.ili možete pješačiti,ali nije problem se spustiti,nego se popeti pogotovo kad upeče sunce(na suncu temp.do 40,nema vele hlada).Jedini tzv.parking koji se nije naplačivao je bio Gradac,i još jedno manje i bliže kućama,ali sad su i tamo odlučili naplačivati i to samo za one koji žive u blizini. Svi ostali,znači koji rade u gradu i s američkog koledža(on je u blizini parkinga),svi u garažu."Parking"Gradac i nije pravi parking nego"brisani prostor nasut pržinom"koji je u obliku slova"U"i na"okuci"je udubina koja kad pada kiša pretvori se u bazen.

1.pitanje-da li se ima pravo takav"parking"naplačivati,s obzirom i da nije baš najbolje osvjetljenje jer mladi se gore zabavljaju i kad popiju"izgase rasvjetu",a mnogi su strahovali da im auto prenoći gore.

2.pitanje-meni npr.brat živi tu i ako on plača svoje mjesto,da li ja mogu njegovo auto malo uvući i parkirati iza njega,a da mi se ne naplati kazna.To je na ovom manjem parkingu bliže kućama i tako smo do sada i ljeti parkiravali aute u sezoni kad je sve puno.U biti on meni "čuva"mjesto,a tu nikome ne smetamo za prolaz.Tako su i ostali stanari koji imaju dva auta,a bilo je i onih kojima je jedno auto služilo samo za"čuvanje mjesta".

Unaprijed zahvalan,zbunjeni Lovrijenac. I molim vas zašto mi se ne da ubaciti smajlić???

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

petpetica je napisao:

Tu će se raditi o gradskim/općinskim odlukama, te treba prvo proučiti taj akt.

 

Za provođenje tih propisa biti će zaduženi komunalni redari ili d.O.o. u gradskom/općinskom vlasništvu.

 

Registrirajte vozilo na ime Vašeg brata koji ima pravo tu prakirati vozilo i rješili ste problem.

 

Ali ne mogu registrirati na njega auto jer već ima jedno,a ovo je auto na našu firmu,koja se nalazi u gradu.Može li se onda izvaditi dozvola na firmu,pa da dobijem parking oko grada(tu se inače može parkirati samo tko živi u gradu)?I zašto se ne bi moglo parkirati jedno iza drugoga,isto je kao da zauzimamo jedno parking mjesto?Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija