Jump to content

Pravo na koristenje izvanzatvorskih pogodnosti


zkova257

Preporučene objave

Suprug mi je na odsluzenju kazne u trajanju od 3 mjeseca.Predao je zahtjev za izvan zatvorske pogodnosti.Policajac je bio kod mene na razgovoru i ja sam naravno prihvatila da ih koristi u nasoj kuci.Takodjer sam i kod socijalne radnice izjavila isto.Danas nakon posjete sam morala i do upravitelja zatvora.Naime,svi se slazu za to koristinje,nasa zajednica,ja kao njegova supruga,pozitivan je i odgovor socijalne radnice.Trenutno u zatvoru radi u kuhinji i sef kuhinje je takodjer sve najbolje preporuke dao upravitelju medjutim problem je lokalna policijska postaja koja je protiv koristenja pogodnosti zbog 8 prijashnjih kaznenih dijela koja su se desila u proteklih 18 godina.Ne radi se o teshkim kaznenim djelima,za njih je osudjivan uvjetno i ovo mu je prvi boravak u zatvoru.Takodjer je upravitelj rekao da je veliki plus i to sto se javio na vrijeme te mi rekao da ce jos kontaktirati policijsku postaju.Odgovor bi trebala dobiti u srijedu.

Zapravo me zanima kolike su sanse da te izvan zatvorske pogodnosti dobije.Na odsluzenju kazne je za krivotvorenje isprave.

Unaprijed zahvaljujem na odgovoru

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija