Jump to content

nesto


aaaaaa21

Preporučene objave

Zivim sa ocem,majkom i sestrom.imamo mali stan sagrađen poviše djeda i babe.kuca je sagrađena

prije jedno vise od 11 godina iu nju od kada je sagrađena ništa nije uloženo.otac ne ulaze ni u nove prozore,cak ni obojao kucu nije.

dok su ostali susjedi koji imaju jako manje prihode obojali kucu cak i podigli kredit i pitali susjede

mogu li sagraditi jos kat ili barem 1 sobu kao susjedi ispod nas.otac mi je pomorac i jako je sebičan moram priznati,kupuje sebi laptop 7000kn auto 110000kn a

a ja spavam u istoj sobi sa majkom i sestrom.on se pravi neka velika faca pa kad ide u kafić puši malboro da ga svi vide od uobičajnog walter wolfa.

kupio auto novo a imao pola koji je jako dobro u voznom stanju.....kupio 2 vanjska harddiska za laptop,novi fotoaparat,sve sebi.

ja iskreno neznam sto da radim.....ja mu kazem vidi gdje zivimo a on kaze radi pa izgradi,a on kupuje gluposti.majka mi je koliko ja znam šizofrenićčarka,ja neznam jeli to istina ili ne ali prije se čudno ponašala sad vise ne.

ona štedi svaku kunu i to mislim ozbiljno.on ju je udarao svaki put kad je došao s broda zato jer je ona nesto izmislila kako on ima neku prijateljicu ljubavnicu itd......

ali to je izmislila samo 1 put.pa bolesna je zar nevidis pusti je ja kazem njemu on kaze ona je luda itd....a on je udara....nije je udrio vise od 6 mjeseci,on tako ZNA manipulirat a i MANIPULIRA njome samo tako....da je to nevjerojatno,

cak i kad je udarao uvjek je govorio nesto protiv nje da je ona kriva za sve blablabla.....samo da obrne kontrolu kao da je ona kriva sto je nesto rekla a bolesna je.

par puta ga je pitala sto cemo sa kucom hocemo li pitati susjede pristanak da sagradimo a on povisi glas i recce: AAAAAA sad ona opet o tome.i opet nakon nekoliko dana ona spomene a spominje za tu gradnju godinama jer stvarno je stan malen.

nekidan je mene udrio zato jer sam rekao glupačo majci zato jer mi je gledala moje vlastite račune od banke.....nije znala da su moji...... majka mi evo godinama nije ni pomišljala da pozove policiju itd....ali iako nju nije udrio 6 mjeseci ja nemogu više muka mi je ovoga života....

on je toliki debil,on pomaže svima okolo,prijateljima sa posla (sa broda) itd...zeli da ga svi vide kao super čovjeka ali kad dođe

doma onda je potpuno druga osoba.tako i kad bi nekome ja rekao da me udrio pa taj bi rekao pa valjda si nesto krivo ucinio pa i otac ti je,za 4 mjeseca ce mi 21 godina a otac me udara.....koji život.

kupio je antenu od preko 1500kn za hvatanje signala wireless interneta ali naravno samo otkljucanih mreza,sada mu ni to nije dosta pa sada i pokusava probijati zakljucane mreze......samo se nadam da ce ga policija zatvoriti barem zbog toga interneta vrazijeg,e da...

to mu treba da ima internet u lukama.....ali ova policija nista ne istražuje tako da nece nikoga uhvatiti....

ja stvarno neznam sto da radim,niti imam gdje spavat,gdje zivit,jedina vrsta privatnosti koju imam je kompjuter koji dijelim sa sestrom.....a i to kaze da ce iskljucit jer naravno "govorim ptoiv njega"....pa tko nebi govorio.....

ja neznam ima li IŠTA ovo veze sa nekim pravom kaznom nesto iskreno nemam pojma....samo zelim vase mišljenje jer ja vise ovako nemogu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

aaaaaa21, imate 21 godinu, zar ne!? Ne mogu da vjerujem što čitam od 21-godišnjaka. Što vi radite? Učite li nešto? Radite li negdje? Samo pričate kako otac ovo, kako otac ono, o majci kratko, kao bolesna je navodite, a kad je gledala vaše vlastite račune od banke vi njoj "glupačo", a kažete, tako bolesna a štedi stvarno svaku kunu koju može itd... tako nepovezano i nesuvislo pišete o svojoj situaciji i na kraju pitate o nekom pravu i kazni.

Mladiću, ovo nije pravno nego ljudski, dajte najprije sebe dovedite u red ako je ikako moguće i ako ste zdravi, a ako ne potražite liječničku ili inu pomoć.

Postavite sebi neke ciljeve u životu i da dobro vam je otac (ma kakav god bio) rekao; "radite i izgradite", tako ćete najbolje pomoći najprije sebi, majci, sestri, a onda se možda i ocu desi neki "klik" u glavi pa promijeni svoje ponašanje. Ako niste spremni sami nešto za sebe i svoje najbliže učiniti onda vam nitko niti na ovom forumu, a niti na zemlji neće pomoći. Pomozi si sam, pa će ti i Bog pomoći, ima izreka. Oprostite, ako vam zvučim grubo, ali trebate najprije sami nešto učiniti da bi i drugi za vas nešto učinili. :neznam::vjeruj: :fulotemu:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

logika je napisao:

aaaaaa21, imate 21 godinu, zar ne!? Ne mogu da vjerujem što čitam od 21-godišnjaka. Što vi radite? Učite li nešto? Radite li negdje? Samo pričate kako otac ovo, kako otac ono, o majci kratko, kao bolesna je navodite, a kad je gledala vaše vlastite račune od banke vi njoj "glupačo", a kažete, tako bolesna a štedi stvarno svaku kunu koju može itd... tako nepovezano i nesuvislo pišete o svojoj situaciji i na kraju pitate o nekom pravu i kazni.

 

ne mogu vjerovat.

 

zar netko očekuje od čovjeka koji je 21 godinu živio u obitelji zlostavljača, da takav čovjek odraste u zrelu, samosvjesnu osobu, a obrazovanje da se ne spominje. za obrazovanje treba puno više od novca, a očito nije bilo niti novca.

 

naravno da je pravni savjet ovdje nemoguće dati (toliko znam).

 

ali barem dajte podršku mladom čovjeku koji je sposoban i dovoljno zreo i zdrav da vidi istinu i govori o njoj.

 

naravno da nije lijepo to što si rekao majci, ali je dobro to što si vidio istinu i što si bio u stanju govoriti o stvarima pred kojima mnogi zatvaraju oči i guraju glavu u pijesak. pa naši kafiči još uvijek su po cijele dane i noće puni muškaraca, rijetko žena. to govori sve, a nitko to ne želi vidjeti.

 

zakon ti ne može pomoći. ne znam kakvo zvanje imaš i da li sa takvim zvanjem možeš dobiti posao u današnje recesijsko vrijeme. otac ti očito neće dati novac za nastavak obrazovanja ili za neki tečaj. morat ćeš se snaći sam. nađi bilo kakav posao, samo da nešto radiš i da imaš neke obveze. nastoj uštediti za neki tečaj koji će ti pomoći u nalaženju posla. tako ćeš upoznati nove ljude. postvit ćeš pred sebe nove ciljeve i to će ti omogućiti da mislima odeš iz sredine koja te uništava. pokušaj majci biti dobar. to je prvi korak koji možeš napraviti, a ne košta ništa. ne sikiraj se zbog onog glupačo. vi mladi tu riječ koristite svakodnevno. to je dio vašeg žargona, znam. ali ne koristi je više.

 

ništa više ne mogu savjetovat, samo poželjeti dovoljno ustrajanosti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija