Jump to content

Problem Sa policajcima **??


Lik322

Preporučene objave

Ovako da kenemo od pocetka, zaustavili su me u Umetićima prije kostajnice kod nekog kucnog broja 12 i obavijestili da sam napravio prekršaj prekoračio brzinu. Ma da naravno sta drugo da od cekivam od njih..... Problem je u tome što su oni bili parkirani u tuđem dvorištu, uglavnom sakrili su vozilo iza kuće u tuđem dvorištu i stavili radar kutiju na haubu a glavu od radara jedan metar dalje u tuđemu dvorištu.. Sad mene zanima dali oni to mogu raditi, kada sam bio na sudu receno mi je da to nije problem suda sto su oni bili na tudjem zemljistu i da su oni snimili brzinu navodno legalno.

 

Mene sada zanima jeli to tocno, dali se moze podnesti kakav prigovor na mjerenje brzine jer su napisali da su bili na cesti koja je ravna bez ikakvog uzvišenja odnosno brda i to nije tocno i jos sam dolazio iza zavoja.. a kada sam pitao na kojoj je udaljenosti zabiljezena brzina policiski službenik nije znao odgvoriti, jos napomijem da rdar nje pistao da sam prekoracio brzinu kada sam dosao do vozila i brzina na radaru nije ponistena kada sam otišao.... Hvala Unaprijed.....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija