Jump to content

pravovaljanost dostave-zastara


garoful

Preporučene objave

Da li u prekršajnom postupku u kojemu sam cijelo vrijeme imala angažiranog odvjetnika koji mi je na rješenje prvostupanjskog suda kojim sam proglašena krivom za prekršaj napisao i žalbu visokom prekršajnom sudu nastupila pravomoćnost rješenja visokog prekršajnog suda kojim se odbija žalba mog odvjetnika i potvrđuje presuda prvostupanjskog suda iako isto rješenje nije do dan danas uručeno mome odvjetniku i to isto tako iako je u samom rješenju visokog prekršajnog suda navedeno da se isto ima za dostaviti i mome odvjetniku?

Pitanje u vezi zastare: da li je nastupila bilo kakva zastara s obzirom da je od dana donošenja rješenja visokog prekršajnog suda prošlo više od dvije godine?

Napomena: meni osobno je rješenje visokog prekršajnog suda uručeno i platila sam propisanu novčanu kaznu, a odvjetnik mi je cijelo vrijeme govorio i sada mi govori da ne može postupati dok mu se ne uruči rješenje visokog prekršajnog suda kada bi on podnio tužbu ustavnom sudu, a kako on tvrdi rok od 30 dana za podnošenje tužbe se računa od dana uručenja njemu, a ne meni te isto tako ako mu se rješenje ne uruči 2 godine od dana njegova donošenja nastupa zastara i meni se mora vratiti uplaćeni novac za kaznu.

Obišla sam osobno nekoliko odvjetnika i odvjetničkih ureda pa i razgovarala sa nekim sucima za prekršaje i nitko mi nije znao odgovoriti na moja pitanja.

Molim za pomoć u tumačenju Zakona o prekršajima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija