Jump to content

koje rešenje je pravomočno ??


zagy

Preporučene objave

poštovani,

 

naime nije mi jasno po kojem rešenju postupiti , prije nekoliko mjeseci dobio sam privremeno rešenje o skrbništvu mld djeteta te su određene posjete jer s mamom je bilo problema oko održavanja tih posjeta ,, malo hoće dijete malo neće, to rešenje je bilo donešeno do okončanja brakorazvodne parnice, e sad prije mjesec dana dobio sam rešenje o razvodu i naravno dijete je pripalo meni na skrb a majci je određena alimentacija te posjete, ja se nisam žalio ali je majka podnjela pravovremenu žalbu , i sad ja neznam po kojem rešenju idu posjete ?? bio bih Vam zahvalan na brzom odgovoru...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako je i na dio presude/rješenja kojim se određuju susreti i družanja izjavljena žalba,onda taj dio presude nije pravomoćan,te je tada i dalje na snazi rješenje-privremena mjera koja je donešena u postupku brakorazvodne parnice,a odnosi se na reguliranje susreta i druženja između djeteta i roditelja s kojim djete ne živi.

 

Tek nakon okončanja žalbenog postupka pred višim sudom,ako isti potvrdi odluku prvostupanjskog suda u pogledu susreta i druženja,privremenu mjeru će zamjeniti pravomoćna sudska odluka kojom se susreti djeteta i roditelja s kojim djete ne živi reguliraju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

neznam na koji dio je podnesena žalba, na sudu sam pitao za pravomočnost rešenja međutim rekli su mi kako rešenje nije pravomoćno jer je podnesena žalba, te kako oni nemaju uvid u spis ili tako nešto , naime radi se o opčinskom sudu u petrinji koji je donio rešenje a žalba je podnesena u sisku mislim županijskom sudu,

 

"

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija