Jump to content

Belive or not:3 god.nakon razvoda bivši muž ulazi ovrhom u tuđi stan(moje majke)


Taga

Preporučene objave

E da, naši zakoni!

Sjedim ovdje i razbijam glavu što i kako dalje. Pa nek se bar zna za naše zakone za sve buduće i naivne glave koje budu ulijetale u razvode da se raziđu. Varate se naivci, tek pokretanjem tužbe počinje golgota zvana "Razvod na balkanski način". Tek se sada započinjete baviti suprotnom stranom u najgorem mogućem izdanju. A pomoć institucija zaboravite. Osim sažalnih pogleda u stilu "Ajme meni , jadne žene" i "Hvala bogu, samo da se to meni ne desi" ne očekujte pomoć Možda i dođe , ali kasno i neučinkovito, a vjerojatno i neće biti pravomoćna dok Županijski sud ne odluči nakon godinu dana žalbe.

Eto mog užasa!

Da pređem na stvar:

Za dva dana bivši muž dobiva pravo da nakon 2 i pol pravomoćnog razvoda ponovno uđe u stan bivše punice (moje mame)u kojem ju je napadao, govorio ružne riječi, maltretirao njenu kčer(mene) psihički na vrlo maštovite načine(I ovo je jedan od tih)a započeo i fizički. Stan je bio i poprište sa kojeg je dotični odvođen i u pritvor, a sve se odigravalo pred očima djece(dvoje). Pokušavao je i nasilno provaliti, godinu dana trajanja razvoda živio na mojoj "grbači" a do dana današnjeg dugove nije platio. Morala sam ga odseliti iz maminog stana jer nije htio ići...dobro mu je bilo besplatno živjeti o tuđem trošku, a djeca se svakodnevno budila noču i dozivala roditelje.Nisu znali tko taj dan leti iz kuće.Nakon razvoda nije izbačen na cestu nego sam mu odnijela stvari u zajedničku kuću,cca 200m2 u razvijenom turističkom mjestu, promjenila brave na stanu u kojem smo živjeli da se ne pobijemo i započeli smo mirnije živjeti.

Mama je u međuvremenu pokrenula spor o otkazu posjeda protiv bivšeg, ali zamislite....spor stopiran by him i njegova veleštovana odvjetnica jer imovinski dio nije rašćiščen. Naravno, potražuje čovjek troškove adaptacije od pred 12 godina, ali je u međuvremenu besplatno živio u 4-sobnom stanu moje majke koja nam ga je plemenito ustupila, a ona otišla živjeti u moj jednosobni da nam ne smeta.

Ali nema veze, bit će isplačen,ali imovinski sporovi ni približno nisu pri kraju.

I tako, spor o ometanju posjeda nadzvučnom brzinom priveden kraju, čak je i Županijski sud brzo odgatao o žalbi, a i ovrha turbo brzinom privedena kraju.

I tako, u srijedu, u 10 sati ulazi čovjek u tuđi stan koji je obečao porazbijati, ispiliti namještaj te mene ubiti. I to mu omogučava naše sudstvo, policija, bravar i ini....

Pa ako me budete gledali na televiziji nek se barem zna zašto nam se dešavaju Voscchioni, Alenke Percan...I ja ću biti, izgleda još jedan slučaj iz tih krajeva.

Nemojte misliti da sam neuka žena iz naroda. Školovani smo ljudi, nekad bili vrlo imućni, štovani od okoline.

Psihijatrijska vještačenja nisu dovoljno apostrofirana da ga se spriječi u njegovom narcisoidno- osvetničkom pohodu i danas čovjek koji je granično poremećene osobnosti ima sva vrata otvorena da psihički i fizički muči bivšu ženu sve dok je ne polomi. E tada konačno imaju dokaze, ali ja možda odoh pod zemlju.

 

Taga

P.S.Oprostite na emotivnom naboju, to je jače od mene. Ni djeca još neznaju a ja neznam kako da im kažem....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija