Jump to content

Rastava - podjela, posebna situacija


slatka555

Preporučene objave

S obzirom da se baš ne snalazim najbolje na ovoj stranici, napisala sam isto pitanje ranije pa ne znam da li je objavljeno ali ponovit ću.

 

Nisam pred rastavom ali sam velik amterijalist (priznam :)), moj sadašnji suprug i ja smo hodali jedno vrijeme i odlučili kupiti stan, nikada nismo živjeli zajedno, stan sam kupila ja tj. digla kredit jer je on na minimalcu i ja sam upisana kao vlasnik. Što se tiče fizičkog dijela preuređenja to smo zajedno, što se tiče fin. dijela to su moji roditelji. Dali su nam kaparu za stan cca. 10 000€ financirali cijelo preuređenje od pločica, pipa, vodoinstal, keramičara, kupili skoro sav namještaj, svu elektroniku, posteljinu, pribor za jelo (90% svega), od njegovih smo dobili spavaću sobu cca 3000 - 5000kn. Ja plaćam kredit za stan i sve režije a od njegove plaće živimo. Zanima me ukoliko dođe do rastave kako se to onda dijeli (stan je i dalje pod kreditom). Ja njega isplaćujem??? Imam neke ušteđevine na deviznom za koju on ne zna, da li i to dijelimo?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Komedija. Dovoljno mi je znati da krijete od muža neke stvari, a navodno ga volite.

Da, kredit plaćate vi i tako pridonosite braku, ali zar smatrate da to što se od njegove plaće hranite, nije pridonošenje braku?

 

Imate lijepo uređen stan, brak koji čak nije pred rastavom, ušteđevinu (koju krijete od muža?!).

Oprostite mi na bezobrazluku, ali ne znam zašto se uopće javljate? Pročitajte par tema ovdje o stvarnim problemima koje ljudi imaju, pa ćete vidjeti da to što vi planirate kako u budućnosti "zaj..ati" muža, nebi baš trebalo biti predmetom ikakve rasprave.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija