Jump to content

Prometna nesreča i popravak automobila


ns79

Preporučene objave

Prije nešto malo više od tri mjeseca,točnije prometna nesreča se dogodila 01.04.2009 u kojoj je sudjelovao moj osobni automobil.Navedenog datuma moj osobni automobil je bio parkiran van kolnika na zelenoj površini cca 3 m od ruba kolnika. Vozeči u pijanom stanju i kod neprilagođene brzine M.V. sletio je sa te glavne ceste i udario direktno u moj osobni automobil i jos tri parkirana vozila do mojeg. Policija je izasla na očevid i ustanovila njegovo pijano stanje od 1,60 promila alkohola u krvi. Dakle,sve jasno on je kriv i njegovo osiguranje plača štetu.

Nakon tog sveg zovem ovlašteni servis za marku BMW u Čakovcu s obzirom da se nesreča dogodila nedaleko Čakovca. Oni odvoze moj osobni automobil i oni če ga popravljat. Više od mjesec dana sam čekao da bi dotično osiguranje dalo pristanak na poravak automobila uz moje konstantno zivkanje i moljenje da se to riješi. Napokon kada sam to uspio isposlovat čekam još dva mjeseca da mi se automobil poravi. Za svo to vrijeme ja moram sa mjesta stanovanja Koprivnica do radnog mjesta Štefanec pored Čakovca putovat posuđenim automobilom. U međuvremenu ja molim ljude po osiguranju da mi se pokuša ubrzat isplata ovlaštenom serviseru i dopusti naknadni izvid štete jer još nešto nije bilo u redu nakon poravljenog automobila. Danas dva dana nakon što sam preuzeo automobil(ama baš ništa nisam potpisao,več su mi samo obrazložili evo tamo ti je automobil uzmi si ga i vozi)

pošto sam i sam automehaničar ne mogu vjerovati da jedan ovlašten servis može tako loše popraviti automobil a pritom su uzeli cca 65,000.00 kn za popravak od osiguranja. Sve što vidim da nije dobro urađeno sam danas fotografirao.I sada ono najglavnije što bih htio znati ili dobiti neku preporuku,da li mogu nešto učini po pitanju da tražim naknadni popravak vozila ili nekakvu odštetu od dotičnog ovlaštenog servisera???

Molio bih nekog ako ima iskustva u tome da mi pomogne.

 

Unaprijed Hvala!

 

LP

 

Neven

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija