Jump to content

kupoprodajni predugovor


zeljka6

Preporučene objave

namjeravamo kupiti kuću i sad ispunjavamo predugovor pa nas zanima dal se smiju dodavati neki važni detalji na praznoj poleđini osim onoga što piše? naime osim kapare koja će biti navedena u predugovoru, namjeravamo i započeti neke radove na kući, kako bi ju mogli više procjeniti kod dizanja kredita.Htjeli bi to navesti negdje tako da se to uzme u obzir u slučaju prodavateljevog, nedaj bože odustanka kad to napravimo.Za podizanje kredita nam je potrebno također da je kuća upisana u katastar, a pošto ova nije skroz završena (stavljena je pod krov i ima novu vanjsku stolariju), nije niti upisana. E sad mi namjeravamo platit geodetu i da se to sredi u katastru, ali može li se i to i dali treba i to navesti u predugovoru?, pošto će to biti kao da on to radi ali mi plaćamo. Na njegovo ime dok ne dobijemo kredit.Kako se osigurati za to sve a da ne sastavljamo još neki usputni predugovor pokraj ovog?Može li se to navesti u predugovoru ručno napisano pa da JB to ovjeri? dali su dovoljna samo 2 primjerka predugovora, mi i prodavatelj?ili će i banka tražiti 1 primjerak? naime mi smo sad u fazi traženja kredita, treba se odlučiti za koju banku i platiti procjenitelja i sve ostalo,pa me zanima dali da odma ovjerim više primjeraka ili ne. hvala na odgovorima

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ugovor ili predugovor uopće ne mora biti u formi tog obrasca, može biti napisan na PC -u i isprintan.Pored podataka i osnovnih članaka, možete dodati što se god dogovorite.

 

Ipak, ako sklapate ovako kompliciran predugovor, puno želite uložiti u nekretninu, rješavati papirologiju, moj savjet je - neka vam takav (pred)ugovor sastavi odvjetnik.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija