Jump to content

Suglasnost poslodavca-novi uvjeti za pi


ula

Preporučene objave

Postovana,

Jeste li poslodavcu ponudili mogucnost odrade navedenih sati u neko drugo (radno) vrijeme ili vikendima ili umjesto godisnjeg (i bez ikakve posebne naknade)?

Obicno je poslodavcima puno vaznije da se dogovoreni posao napravi u zadanom terminu, nego sto mu je vazno u koje vrijeme se posao radi, pa ako vasa poslovna performansa ne bude zbog navedenih izostanaka patila (i u to poslodavca uvjerite), mozda mu bude svejedno da li radite doma u ponoc ili ujutro u uredu...

Druga mogucnost je mozda u privremenoj modifikaciji ugovora o radu tj. radu na pola radnog vremena za vrijeme trajanja vjezbenicke prakse na sudu.

Treca mogucnost je vjerojatno privremena obustava radnog odnosa do zavrsetka prakse na sudu.

Tako ja to rijesavam sa svojim zaposlenicima u slicnim situacijama jer mi je jasno da se moje i njihove zivotne ambicije ne moraju podudarati. A ako ih ne zelim izgubiti niti ih gledati nezadovoljne i nesretne na poslu (u obliku "prisutnih odsutnika" = prisutni tijelom, a odsutni duhom :-D ), naravno da se s njima i u najvecoj mjeri na obostrano zadovoljstvo moram dogovoriti kako bi kvalitetno odradili posao za koji su placeni da ga naprave.

Puno srece u pregovorima!

:palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija