Jump to content

žalba na policijski zapisnik o prometnoj nesreći?


uzasnuta

Preporučene objave

Pozdrav svima.

 

Prije mjesec dana imala sam prometnu nesreću. Kada sam prolazila kroz raskršće (kroz zeleno svjetlo) na mene ja naletilo vozilo koje je prošlo kroz crveno. U trenutku sudara vozilo je udarilo u lijevu stranu moga vozila. Mene seu prevezli u bolnicu.

Na mjestu nesreće odmah se javio jedan svjedok koji je sve vidio (njegov prelazak kroz crveno) i svjedok u automobilu (lijevi skretač) koji može posvjedočiti da je u trenutku kad sam ja prolazila raskršće njemu bilo crveno što dokazuje da je meni bilo zeleno.

Mislila sam da iako drugi vozač ne priznaje krivnju da će policija obaviti svoj posao korektno.

Napominjem da je policija stigla na očevid sat i pol vremena kasnije (a drugi vozač koji je sudjelovao u nesreći se pravio da ne može dobiti policiju i da je stalno zauzeto)

Danas sam dobila zapisnik o očevidu u kojem stoji da sam ja skrivila nesreću! Dodana su dva svjedoka koji su došli na mjesto nesreće pola sata kasnije (?) i koji su svjedočili u njegoviu korist. Moj svjedok (lijevi) skretač je izostavljen iz izvješća. Također, vrijeme početka očevida je krivo upisano tj. da je očevid počeo pola sata nakon nesreće.

 

Da li mogu uložiti žalbu na zapisnik o očevidu, kome i kakve su mi šanse s obzirom na dva nova svjedoka, za koje smatram da su lažna?

 

hvala na odgovoru...

 

:tuzan: :tuzan: :tuzan:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija