Jump to content

nema rešenja


6PKZ

Preporučene objave

molim savjet;3 rujna 08 u diskontu ja na blaganu kad šefica prekine djelatnicu i kaže "posluži mene ja idem kući" ja nato dodam "nemože ja sam na redu" našto ona meni "jasam ovdje bog" tad ja poludim i vulgarno odgovorim "ti si moj k???c a ne bog ja imam jednog boga a sve ostalo nabijem na k???c" poslije toga ja odem kući nakon 2 sata dođe policija napiše moju izjavu oduzmu mi dozvolu i pištolj (ja sam DDR i HRVI )na što se ja nisam bunio nego čekao sud nadajući se da će sud uzeti u obzir iskaze svjedoka koji su bili iza mene u redu ali ne svjedok je bila djelatnica koja nije ni bila tu nego na drugom kraju diskonta i njoj se vjeruje a ne onima koji su bili nazočni i na kraju njen muž nakon 17 dana naleti n mene i pred mojom suprugom i čerkom se meni preti sa smrču to jest rekao je mojoj suprugi da će me ubiti što postoji i video zapis ja dobijem sudske troškove i 2mj. zatvora to jes 1 god. uvjetno a AM dobije za pretnju meni 3mj. to jest 1god uvjetno ja to rešenje nikad nisam dobio od suda za AM navodno se je on žalio kad sam jednom u sudu pitao što da činim jer me zanima kako da ja neznam i nemam ništa od suda a nakon pretnje i fizičkog naleta na mene ja sam bio na psihijatriji što imam valjanu dokumentaciju hvala na savjetu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

oštećeniku se presuda dostavlja nakon pravomoćnosti. Dakle, bit će ti dostavljena presuda nakon što ona postane pravomoćna. Dakle, ako se on žalio na presudu koja mu je izrečena, o njegovoj žalbi će sada odlučivati Županijski sud, koji će zatim vratiti spis sa odlukom nazad prvostupanjskom sudu, a onda će ti prvostupanjski sud poslati presudu (ako je Županijski potvrdi odnosno ako postane pravomoćna).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija