Jump to content

Osporavanje ugovora??


kvacica

Preporučene objave

Naime,radi se o slijedećem

 

"xy" osobi sam pozajmila određenu svotu novca (svota je poprilično velika) u više navrata,preko 30 puta

i za svo to vrijeme mi nismo sastavljali nikakav ugovor o posudbi ili zajmu. činjenica je da sam ja u tome svemu htjela imati i neku svoju korist,u toj posudbi novca.

Riječ je o tome da sam i ja nešto sitno od tog "ulaganja" imala za sebe a ta osoba nije imala ništa za sebe (financijski)

znam da je ovo vrlo iskvareno od mene,ali ja sam također u bezizlaznoj situaciji jer sam zbog toga dužna na sve strane,kako roditeljima,tako rodbini,tako prijateljima,banci..svima....

i ja sam se jednog dana odlučila iz svega povući i prijetila sam (ali telefonski) toj osobi da mi napiše izjavu u kojoj navodi novac koji sam dala te da će mi taj novac vratiti (a osobi sam rekla da to neću upotrijebit protiv nje,nego samo da smirim svoju okolunu te kako ću se ja snaći za taj novac i vratiti)

 

tada retna,jer imam taj papir u rukama,prekinila sam sve kontakte s tom osobom,bila kod svog odvjetnika i sad želim tužiti na temelju toga tu osobu da mi vrati novac

 

Sad mene zanima ALI ONAKO ISKRENO u sudskoj praksi,dali ću ja dobiti spor???

Dali ta osoba ima šanse dokazati kako sam ja pod prijetnjom i silom došla do tog potpisa (koji nije ni ovjeren kod bilježnika,niti je u originalnoj formi...samo je scan mailom)

Dali ta osoba ima pravo tražiti od suda dokazivanje svega što sam prijetila (da mi taj i taj radi u policiji da je to i ti XXXX)

 

 

U principu dali se ta osoba može pozvati na to da smo zajedno bili u tome,da sam jedino ja imala korist od tog priliva novca,da nisam ništa tražila za potpisivanje dok sam vjerovala u to da ćemo uspjeti nešto zaraditi)

 

U biti ako se ja u to sve upustim,mogu li si još od ovoga napraviti i gore probleme nego koje imam?? može li ta osoba još na kraju mene tužiti za sve??

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovana !

 

Ako se to ulaganje odnosilo na nešto što zakonom nije dopustivo u sudskom postupku će to sigurno doći na vidjelo,kao i način ishodovanja neovjerene potvrde o dugu ,iznosima .,ucjene , zastrašivanja , nanošenja duševnih boli

Na sudu nema obrane na "općenito", tu se postavljaju konkretna pitanja , od nabave i dilanja droge do pranja novca i sl.

 

Magla se ne može prodavati ni na sudu ni kod odvjetnika .

 

Pozdrav !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija