Jump to content

Oduzeta vozačka


Mala_zg

Preporučene objave

Pozdrav svima!

Ovako, prije dva dana zaustavila me policija i napuhala sam 1 promil, i dobila sam kaznu od 1000kn, i 6 mjeseci bez vozačke.Odmah su mi uzeli vozačku i rekli su da je podignem za 8 dana u pol. stanici, da će do tad prekršajni odrediti kaznu. Novčana kazna mi je prihvatljiva, ali ovih 6.mjeseci mi se čini puno,jer sam na internetu vidjela u par zakona da se za 1 promil dobije 3 mjeseca. Zanima me da li to što je napisala policija ima ikakvog smisla, ili će sud drukčije odrediti bez obzira na ovo što su oni napisali. Naime auto mi stvarno treba. Neznam da li da se žalim, gdje da se žalim? Da li će uzeti u obzir da sam prvi put kažnjavana?

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

...i dobila sam kaznu od 1000kn, i 6 mjeseci bez vozačke.Odmah su mi uzeli vozačku i rekli su da je podignem za 8 dana u pol. stanici, da će do tad prekršajni odrediti kaznu.

 

otići ćeš po vozačku kako ti je rečeno, a ako ništa još "papirnato" nisi dobila, ne možeš se onda još ni žaliti,jer nemaš na što.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija