Jump to content

pomoziteee!!!


florita26

Preporučene objave

u braku sam 3 godine i imam sina od 3 godine.zavrsila sam srednju školu i nezaposlena sam(vec duze vrijeme trazim posao ali nista od toga). suprug radi kao pomorac na stranoj kompaniji i ima odlicnu placu, ali ja nemam pristup racunu vec njegova majka. mjesecno,dijete i ja, dobijemo 2000 kn(ako i to) i ono sto njegova majka dobrom voljom kupi. Vec duze vrijeme me psihicki i fizicki zlostavlja, a za dijete se uopce ne brine u nikakvom pogledu. Htjela bih se rastaviti i pobjeci od ove nocne more,ali bojim se da cu zavrsiti na ulici (jer roditelji mi nisu toliko imucni da priuste smjestaj meni i dijetetu) i izgubiti dijete.koja su moja i djetetova prava?molim vas pomozite!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pomorci provode dulje periode vremena kod kuće, nakon boravka na brodu. Razgovarajte sa suprugom o realnim troškovima života i cjelokupnoj situaciji i pokušajte dogovoriti veće mjesečne iznose. Pokušajte ponovno steći njegovo povjerenje koje je, očito, nečim poljuljano. Ako se odlučite rastati, opet vjerojatno nećete imati više od 2.000 kn mjesečno na ime doprinosa za uzdržavanje djeteta, osim ako uspijete naći posao. Razmislite što dijete i vi dobivate takvim korakom.

 

Postoji i druga mogućnost. Tužba za ekonomsko zlostavljanje - to je novina u Zakonu o zaštiti od nasilja u obitelji. No, kad vam sud počne uređivati život, ove dvije tisuće kuna će vam izgledati kao izgubljeni raj, a morat ćete i debelo zarađivati da platite odvjetnika.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija