Jump to content

100 % besplatan autobus


Kompa

Preporučene objave

Mislio sam ovih dana otputovati sa autobusom i raspitivao sam se imam li kakve popuste ( kao branitelj, rvi u mirovini ) ili možda i besplatne karte za autobus i došao sam do saznanja; da

 

-bilo tko od građana da putuje bilo gdje, bilo kojim od autobusnih prijevoznika platit će punu ili djelomičnu kartu ( ovo djelomičnu zavisi od popusta auto prijevoznika ), dok je odlukom Sabora RH donešena odluka da saborski zastupnici imaju 100 % popusta na sve relacije svih autobusnih prijevoznika !

 

Da li je ikako moguče da i mi ostali ( civili, učenici branitelji , hrvi , dvo, policajci i ostali ) ostvarimo nekako to isto pravo kao i zastupnici sabora ?

 

I da li je pošteno i po Ustavu RH da jedni odlukom Sabora imaju besplatan prijevoz dok svi drugi građani ( koji imaju daleko manja ili nikakva mjesečna primanja od zastupnika ) moraju plaćati punu ili djelomičnu cijenu vozne karte ?

 

A isti ti zastupnici " režu " svima nama gdje kot stignu !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pa to je stavrno sramota šta oni rade i koje si povlastice djele, zamislite besplatan autobus a i onako imaju sve besplatno . A mi smrtnici koji bi htjeli uštedjeti koju kunu mislimo ići busom i nema ili ima neki mali pospust.

 

Znate da vam ova idea o kandidiranju nekog od nas nije loša.

 

Ono kada se malo zapitamo pa tko uopće ima tamo gore da zastupa ( ali istinski, ne samo na papiru ) naša prava i da digne ruku kada je to potrebno za dobrobit branitelja ?

 

Čak i romi imaju svog predstavnika.

 

A što se dalje odmiče završetak rata mi polako bljedimo u siječanjima ovih političara koji nas se sijete tu i tamo za kakvu obljetnicu jer se tada sijete da bez nas ne bi bilo niti njihovih fotelja u kojima sjede. A o našim pravima da i ne govorim, ukidanja prava su počela davno i još im se ne vidi kraja, samo nas razvlače po novinama kao da smo mi krivi što država danas nema novca.

 

Ali komuniste ne zaboravljaju niti 100 godina od rata, evo neki dan im je prezident RH udjelio nekakva komunistička odličja ! Pa mislim, stvarno....dokle ovako.

 

A mi se koljemo ko je bio u HV-u ko u MUP-u i ko je dobio koji čin prilikom odlaska u mirovinu i koliku otpremninu ( koljemo se ko psi kada im bace kosti ), umjesto da se složimo i budemo jedinstveni pa da vidimo onda koji će se političar sjetiti da i dalje " reže " po našim pravima.

 

Evo izračunajte, kažu da nas ima u braniteljskim mirovinama oko 50 000 , e sada koliko još naše obitelji živi od naših mirovina ??? Pa onda na kraju koliki bi to broj bio glasova , barem oko 200 000 ljudi.

 

Razmislite malo kolege , trebali bi se nekako demokratski izorganizirati .

 

pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija