Jump to content

zkp


davorin33

Preporučene objave

možeš li mi reći da li kod pitanja koje sam naveo da me zanimaju, ako ih postavljaju, idu u detalje ili je dovoljno okvirno snalaženje?

Ane je napisao:

Pitanja imas u topicu Pitanja za pravosudni ispit.

 

Nacin i vrsta pitanja iz zkp ovisi o ispitivacu. Neki vise inzistiraju na kz, neki na zkp. Neki gledaju gdje radis pa onda pile po struci, neki vrte svoja pitanja non stop...bas ovisi o ispitivacu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

mislio sam, da li se može proći ako se odgovore osnovne stvari ili će ići u detalje, na način da zahtijevaju sve što se tiče pojedinog pitanja. primjer: ako pitaju pritvor da li traže i da znaš sve rokove trajanja, ovisno za koje djelo se sudi, i u svim situacijama i slično. ili u vezi prigovora oko optužnice da li traže sve što se nalazi napisano od članaka 290-299(tu je negde otprilike jel?) ili ono najbitnije jel me kužiš?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

A, gle, kod pritvora koji je vrlo važan institut te mogu pitati i osnovne rokove, u pravilu te zbog rokova i neće srušit osim ako baš nešto bubneš. ne znam u kojoj si fazi učenja i kako radiš selekciju bitnog od nebitnog, ali neka ti pitanja budu orjentir na čemu se inzistira. I kako ti je Ane rekla, odi slušati ispit to će ti najviše pomoći, uz ovaj forum. I da, slušaj Ane, vjeruj nama koji smo to prošli :-P:-P:-):-P

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija