Jump to content

Otac diler i narkoman želi mi uzeti djecu


Jana1978

Preporučene objave

Trebam pomoć. Nakon 9 godina tzv. braka uvidjela sam tko mi je muž. Pokrenula rastavu i ne znam što i kako.

 

Imam 2 curice, od 9 g. i od 3 mj. Otac mi prijeti i želi ih oduzeti. Curica od 9 godina želi viđati tatu, ali ne želi kod njega biti.

 

Prvo roćište je prošlo i dobio je svaki drugi vikend.

Starije dijete me moli da ne želi ići tamo, ali sud je tako odlučio. Dane prije tatinih vikedna ima fraze u školi i plaće.

 

Otac nije sposoban zadržati posao dulje vrijeme, ustvari nikad i ne radi. Pije, puši, bio je puno puta uhićivan radi pijanstva i kažnjavan , u pritvoru radi krivotvorenja novca, na uvjetnoj, diler poznat gradskoj policiji i socijalu, i sam je narkoma - lijećenje kod doktora, krađe na raznim prijašnjim poslovima... itd. itd... Prestrašno.

 

PITANJE: Kako da ja to sve dokažem, što treba odvjetnica raditi, a što socijal. Na prvom roćištu sam ispala glupa i jadna, a on neki svetac - sudac je samo njega slušao. Priča laži, blati me, ocrnjuje i prijeti. Naziva me nepodobnom majkom. Ljudi se boje svjedoćiti protiv njega iako se sve zna - napominjem čak i policija i socijal, ali nitko ništa (za policiju je tipa uhitiga prije nekoliko godina zbog dilanja, a puste ga odmah). Pomoć hitno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Valjda postoje zapisnici u policijskoj postaji o njegovim uhićenjima, znam da su u tijeku 2 suđenja za prometnu nesreću i krađu na jednom od bivših poslova.

 

Kome da ja to kažem? Tko može dobiti te zapisnike, ili tko može od doktora tražiti papire o njegovom liječenju? Pozive koje je doma dobivao nisam smjela otvarati. Imali smo dvaput policijsku premetačinu, uzeli su čak i crtiće djetetu...

 

Svi sve znadu, a ništa mu se ne može. Što da napravim? Samo mi je odvjetnica rekla da pazim što pričam da ne bi bila kleveta. Pa zar je kleveta ako ja na sudu kažem da je on narkoman - pa s njim sam bila kod doktora, meni je govorio koje lijekove - što i kako? Tko treba tražiti da se ti papiri dostave?

 

Super je stvar što sam primljena kod svojih roditelja nazad sa svojom djecom.

 

ON ne živi u kući svojih roditelja već negdje u drugom gradu s ljubavnicom. Tamo Socijal nije još bio. Znam samo da dijete kaže da tamo mora spavati na kauču s dvoje djece iz prošlog braka njegove ljubavnice koja slučajno je dobila svoju djecu iste vikende kad i on ovu moju stariju curicu. meni je socijal gledao jel ima dijete svoj ormar, a tamo nema i svoj krevet...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija