Jump to content

Opet pauk


RAGA

Preporučene objave

Imam pitanje. pauk je odvezao auto koje je bilo propisno parkirano al je zadnjim gumama (nepropisno:) zagazilo na zutu crtu od parkirnog mjesta za invalide i autom 30-tak cm uslo na na parkirno mjesto. Jednostavno mislim da mi je previse dati 1200 kn za to sto sam parkirao slucajno na tu crtu usred mraka i lisce je bilo na njoj (vidi se na slici da je razrnuto) plus sto sam bocno parkirao izmedu dva auta, i vjerujte da nisam pustio naperijed lufta a ovom iza se nabio. parkirao sam kako su i svi ostali bili. Ugurao se medu njih i jednostavno nisam vidio. uvjek pazinm na mjesta za invalide i zato mi je ovo frustrirajuce. mislim pisat zalbu pa me zanima dali da swe uopce zalim rijeka prometu ili odmah platim? I policijsku kaznu kome točno da uputim s obzirom da nema upute o pravnim lijeku. i dali i policija ima te slike ili samo služba pauka. :)

 

Hvala unaprijed.

 

p.s. To je bilo na poziv ocito nekog susjeda i sam covjek je to rekao kad sam dosao po auto. i cesto se to u ulici desava. malo mi je previse 1200 kn u danasnje vrijeme radi necije zlobe

 

 

Editirao moderator zbog pisanja velikim slovima

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

OK.. radi moje vlastite nepažnje..

al pitanje je bilo kome uputit žalbu tj prigovor????

 

 

ne treba mi cinično komentiranje jer sam parkirao na crtu koju se bas pitam biste li vi uocili u 7h navecer dok se parkiravate izmedu dva auta. i mozda mi je puno i nisam u mogucnosti platiti odjednom toliku kaznu?! jer moj susjed "invalid" nije mogao svoj najnoviji audi parkirat bez malo veceg truda na bas to mjesto.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

da i taj auto je normalno izasao van.. i dalje ne znam cemu vase opsake.. ako je ovo forum za pravne savjete i ja postavim pitanje kome da se zalim.. ne moramo rasclanjivati ispred koga sam parkirao..

 

pitam samo u slucaju kazne za pp kome uputiti tocno zalbu i postupak..??? jeli mi itko to moze reci.. bez da se ulazi u prirodu prekrsaja.

 

moja je greska priznajem sto sam pisao uopce sto se desilio.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prigovor se piše tijelu koje izdalo prekršajni nalog.

 

U svakom prekršajnom nalogu mora biti pouka o pravnom lijeku.

 

Ako točno ne napišete što se dogodilo, ne možete dobiti ni točan odgovor.

 

Točne odgovore bez da se ne ulazi u prirodu prekršaja možete naći Grupa je otvorena svima vama, a pregledati ju te priključiti joj se možete klikom OVDJE.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija