Jump to content

dupli nužni prolaz


stdudo

Preporučene objave

dobio sam tužbu od susjede za prolaz iako ona na svoj posijed ima ulaz-izlaz.ja sam kupio kuću prije tri godine i nemam legaliziran ulaz-izlaz ali su se susjedi uvukli prije nekoliko godina pa prolaz postoji a pošto je to bilo prije jedno imanje kapija je već postojeća i put kretanja joj je duplo krači neda mi da zatvorim dvorište i tuži me jer želi i preko moje zemlje dali ima pravo ili ne.molim savijet ,hvala. :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani !

 

Vi u svakom slučaju morate podnijeti odgovor na tužbu i osporavati tužbeni zahtjev s obzirom da tužiteljica ima pristup na svoj posjed .

Trebate provjeriti da li je na Vašoj čestici uknjiženo pravo služnosti u korist tužiteljice , ako jeste tada trebate podnijeti protutužbu prije završetka glavne rasprave ,kojom tražite tog prava s obzirom da ista ima zadovoljavajući i kraći pristup s javne površine .

 

Podneske Vam treba napisati pravno educirana osoba .

 

Pozdrav !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

na mojoj ćestici nije uknjiženo nikakvo pravo za nikoga bio sam i na sudu općini i na katastru svi su mi rekli da je zemlja moja i da se slobodno ogradim.i da imam sve potrebne papire.to imanje je bilo sve od njezine obitelji koje su oni rasprodali,ona traži prolaz iz razloga jer je ona i prije tamo prolazila jer joj je 50 metara bliži izlaz kad ide u suprotnom pravcu od onog drugog izlaza i time mi uništava 1 polovinu parcele sa obzirom da smo u istri i da mi je parcela velika 447m kvadratnih. :misli:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija