Jump to content

ROK 18.12.


morskacura

Preporučene objave

Prijavila sam oko 15.07., poziv stigao oko 15.10., a rok 27.11. Nema pravila, neki dugo čekaju, a neki su relativno brzo na redu. Čini mi se da ako se prijavi čim ti istekne probni rok, na početku onog roka od 6 mjeseci, i ako se prijavi pred kraj roka u kojim si dužan prijaviti, 2 mjeseca prije isteka, je otprilike isto.

 

Oni koji žele što prije položiti ispit duže čekaju jer ima vremena... :) I to je jedna lekcija koju treba naučiti, ne žuri ...:)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poslala sam prijavu oko 10.07. i dobila poziv za prvi rok 23.10.

Nažalost i moja bebica i ja bile smo bolesne, pa sam taj rok odležala u krevetu s vrućicom.

Dana 26.10. odmah sam nazvala Ministarstvo uprave da ih zamolim da mi što prije daju novi rok, budući da mi je vježbenički istekao 31.10., na što sam dobila odgovor da čekam kao i svi ostali, da ću primiti poziv za naredni rok i tako dobila tek 18.12.

Htijela sam što prije polagati jer sam za prvi rok uzela godišnji 3 tjedna i sve naučila, a zadesilo me što me zadesilo, pa sad sve "gotovo sve nanovo".

Ako nekome treba pomoć oko DSI, slobodno neka pita...

Pozdrav :kavica:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poslala sam prijavu krajem 9 mjeseca i još ga nisam dobila. Zvala sam tajnicu koja me otpilila da ima previše predmeta i da čekam poziv, te da ću najvjerojatnije biti u prvom mjesecu. Zanima me koga treba nazvati u ministarstvo uprave da bi se dobila informacija o roku..Veoma mi je to bitno zbog posla,jer naravno moram uzeti godišnji da bi naučila kako treba.

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija