Jump to content

slijedeći rok siječanj ili veljača?


mvvu

Preporučene objave

Ne mogu vjerovati da ništa ne znaju. Ako je suditi po izjavi predstavnika ministarstva na nedavnoj tribini u HOK-u, naredni rok je sredinom veljače, ali to je njegova procjena. Mene to isto muči, jer idem na ispit u tom roku. Ali po nekakvoj zdravoj logici, nemoguće je da pisani ispit bude u siječnju, to bi značilo da se prijave trebaju podnijeti najkasnije do 30.11.2009.g, a obavijest o tome morali bi staviti puno ranije. Više će se, kažu, znati u prosincu. Kako im je sada krenulo, ne bih se čudio da sljedeći pismeni prolongiraju do ožujka, pogotovo ako se uzmu u obzir praznici.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

mvvu je napisao:

Ja sam danas poslala prijavu za polaganje pravosudnog i navela sam za prvi slijedeći rok, pa kad to bude, bit će....eto, i to sam obavila, sad mi predstoji samo štrebanje i dalje, i stalno pračenje Legalis novosti!

 

Dragi moji,

 

ja imam informaciju da će sljedeći pismeni biti iza 15.02., budući da tada imaju pravo oni koji su izašli u Listopadu (a sada koliko je točna ta informacija, zaista ne znam, budući da se u našem Ministarstvu stalno nešto mijenja!!).

 

Ako mislite izaći na taj rok, prijave su do kraja prosinca!

Lp svima, i učite, učite i samo učite..... :palac::kavica:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija